Odricanje od odgovornosti

Pregledavanjem sajta praskozorje.com (“Sajt” u nastavku teksta) i svog sadržaja do kog možete doći na njemu ili putem njega (email bilteni, email, webinari, društvene mreže, slike, maske i ostala  umetnička dela) slažete se da u potpunosti prihvatate sve delove ovog disklejmera (odricanja od odgovornosti). U slučaju da se ne slažete sa bilo kojim njegovim delom, ovog momenta napustite sajt i nemojte više pristupati njegovom sadržaju.

Sadržaj sajta predstavljen je javnosti samo u informativne i prodajne svrhe
Svi sadržaji na sajtu objavljeni su za potrebe informisanja i vršenja kupovine.

Preuzimate ličnu odgovornost
Prihvatate da dobrovoljno pristupate sajtu i da ste isključivo i lično odgovorni za vaše izbore, akcije i ishod – sada i u budućnosti. Prihvatate potpunu odgovornost za posledice vaše upotrebe ili neupotrebe informacija koje su dostupne na sajtu, izboru  ili putem njega i slažete se da koristite ličnu procenu i pažnju pre nego što primenite bilo koju ideju, sugestiju, kupovinu umetničkih dela ili preporuku sa sajta ili putem njega za svoj posao, život ili porodicu.

Nema garancija
Uloga autora sajta je da vam pruže podršku i pomoć u postizanju vaše informisanosti, motivisanosti ili odlučivanju pri izboru kupovine. Autori sajta ne mogu da predvide niti garantuju da ćete postići određeni ishod, a vi prihvatate i shvatate da se ishod razlikuju za svakog pojedinca.Potpuno se slažete da ne postoje granice u vezi sa konkretnim ishodom koje možete očekivati od korišćenja informacija i izvršene  kupovine putem sajta.

Preuzimanje rizika
Kao i u svim situacijama, ponekad postoje nepoznati pojedinačni rizici i okolnosti koje mogu nastati korišćenjem sajta i koje mogu uticati na ishod. Shvatate i prihvatate da sve sugestije, preporuke ili izbor kupovine umetničkih dela sa sajta ili preko njega preduzimate na sopstveni rizik, bez ikakve odgovornosti autora i ostalih kreatora sadržaja.

Isporuke
Autori sajta ni u kom slučaju ne mogu biti odgovorni za bilo kakve štete i propuste i ni u kom slučaju ne prihvataju odgovornost za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati kao posledica oštećenja robe ili gubitka paketa prilikom transporta i isporučivanja.

Reklamacije
Autori sajta neće primati reklamacije na izvršenu kupovinu.

Partnerski ugovori – Affiliate program
S vremena na vreme autori sajta mogu da promovišu ili sarađuju sa drugim pojedincima ili firmama čiji su programi, proizvodi i usluge usklađeni sa njenim. U duhu transparentnosti, autori sajta žele da budete svesni da mogu postojati slučajevi kada promovišu programe, proizvode ili usluge za druge partnere i u zamenu mogu dobiti finansijsku kompenzaciju ili druge nagrade. Autori sajta su visokoselektivni i promovišu samo partnere čije programe, proizvode i/ili usluge poštuju. Istovremeno, slažete se da svaka takva promocija ili marketing ne služi kao bilo koji oblik podrške. Od vas se još uvek zahteva da koristite sopstvenu procenu da biste utvrdili da li je takav program, proizvod ili usluga odgovarajuća za vas. Preuzimate sve rizike i slažete se da autori sajta na bilo koji način ne odgovaraju za bilo koji program, proizvod ili uslugu koju mogu promovisati, prodavati ili deliti na sajtu ili putem njega.

Nema ličnog odobrenja autora sajta
Sva literatura i veb adrese na sajtu sa informacijama, mišljenjima, savetima, programima, proizvodima ili uslugama bilo kog drugog pojedinca, firme ili entiteta ne predstavljaju zvanično odobrenje autora sajta. Autori sajta nisu odgovorni za sadržaje, priloge, email-ove, video zapise, društvene mreže, programe, proizvode i usluge bilo koje druge osobe, firme ili entiteta koji mogu biti povezani ili upućeni na ovaj sajt. Takođe, ako se adresa sajta pojavljuje na drugoj veb lokaciji, programu, proizvodu ili uslugama nekog drugog pojedinca, ona ne predstavlja zvanično odobrenje autora sajta za njihovog poslovanje ili veb sajt.

Greške i propusti
Iako se ulažu svi napori kako bi se osigurala tačnost informacija koje se dele na sajtu ili putem njega, informacije mogu nehotice sadržati netačnosti ili tipografske greške. Slažete se da autori sajta nisu odgovorni za stavove, mišljenja ili tačnost činjenica koje se dostavljaju na sajtu ili putem njega, niti od bilo kog drugog pojedinca ili kompanije koja je povezana sa sajtom na bilo koji način. Informacije, umetnička dela, materijali i/ili usluge (“sadržaj”) prikazan na ovom sajtu je prikazan “kao takav” bez ikakvih garancija bilo koje vrste.

Korišćenjem sajta praskozorje.com slažete se sa svim delovima gore navedenog odricanja od odgovornosti.

Prijavite se u email zajednicu!

Dobro došli na let broj 091107, avio kompanije Praskozorje sa polaznog aerodroma Avantura. Planirano vreme putovanja par sekundi do odredišta Zajednica. Želimo Vam prijatno putovanje!

PRIJAVITE SE DA DOBIJATE NOVOSTI SA SAJTA
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.